Karolines mandagsopgaver

                                                            Sted

 

Sted: reddegyngen

 

 

Jeg høre: mange børn som snakker f.eks. Om pokemon, fodboldt og alt muligt.  Børn der græder, grus som bliver trampe i. Børn der griner, børn som, Hopper i vandpytter.

 

 

Jeg ser:Børn som går ned mod fodboldt banen, børn som klatre i træer, børn som gynger. Griner, græder, falder. Glider. Børn som har en f.eks plastick pose som sidder fast i træet, som prøver at få fat i den ved at klatre op i træet, nogen der leger hest. Nogen som graver i gravkassen, nogen af de store prøver at gemme sig for nogen.

 

 

Jeg føler:Mig meget lykkelig, når børn omkring mig løber snakker griner, så føler alle sig lykklig. Jeg føler mig for det meste her i vinter mig meget koldt. Luften er kold og den ryger lige ind i mit hovede

 

 

Detaljer:To gynger som nogen gange bare hænger og keder sig. Og en redde gynge med to piger som griner og snakker, der er mange træer til venstre.  Til højre, er der en meget grøn fodboldt bange og lidt til skråt til højre er der en høj, skråt til venste er børnehaven og noget træ som dækker noget jord. bagud er der skolen, ja. Foran er der mange træer og selfølig børnehaven.

 

 

Lavet af: Karoline Boldt J.

19. januar 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karolines mandagsopgaver