Karolines mandagsopgaver

 

 

 

 

 

Din eller min sko?

 

Det hele startede faktisk med at min mor brokkede sig over min sko, den lå på bordet. "Det vil jeg bare ikke have!" råbte hun da hun kom ind i mit rum. Jeg så mystisk på hende, "En sko på bordet!" hun pegede på skoen. "Mor, det fordi jeg skal skrive en historie om den." Sagde jeg, "Nårh. Okay Karoline, så kan det lige gå an." Jeg smilede, "Jeg ville nok sige det samme.." Sagde min storbror Mikkel. Han ville gerne kaldes for: Muhammed Alidul. Vi alle sammen synes det er lidt mærkeligt? Men sådan er mænd jo. Jeg skrev videre på min mandagsopgave, en halv time senere kaldte min far på mig. Vi skulle se noget i Tv'et. Da vi havde set det, gik jeg i seng, jeg har været tidligt oppe og spille badmintonskampe. 2 kampe, en double og en single. Jeg vandt det hele, Jubiii!!!!! Endda mod en dreng. Han blev lidt sur, men man kan ikke vinde altid.

 

Jeg havde lige fået nye sko. De er vildt flotte, med mange farver. Lad os starte med at sige, at den er HELT hvid. også kommer der lidt sort på bagsiden og noget lyserødt som går op i en bue og op til toppen, også står der et kæmpe G på. Bunden er hvid, med nogle små pile hele vejen ned ad. Vi går lidt efter det sorte, også er den hvid. Så er der nærmest tegnet en firkant, med et hjerte, også et hjerte ud foran det, og et mere. Det første er lyserødt, og det næste er sort også er hjertet faktisk en slags regnbue. Så går vi frem, snuden er helt sort. Så går vi op på toppen af snuden, som er hvid og i starten af snuden er der ni små huller. Det var den ene side.

 

Så går vi over på den anden. der er det sort omkring snuden, og op rundt op snøre båndet. Så kommer der en firkant, eller faktisk en sekskant. Men inde i den mærkelige sekskant, er der en 5 kant som er hvid, og lige i spidsen af den er der en sekskant formet som en pil, den er lyserød. Snørebåndet er hvidt, med mange knuder. Inde i skoen er den lyserød, men lige omkring starten, der hvor du har din ankel. Der er der en masse firkanter som er lyserøde med små sorte striber på. Den der lap, ved snørebåndet er hvid med luft huller i. Den er firkantet, på en meget mærkelige måde, og så er der lige en sort rund ring fra starten og lidt ned ad. Ringen er sort, der står Graceland med en hvid streg oven over og nedenunder. Så selve mærket er Graceland. Det er en kondisko, men også en skatersko.

 

Jeg glædede mig til i morgen, jeg skulle i skole og de kunne se min nye sko! Men den er allerede snavset. Æv! Men, det går nok. Jeg faldt hurtigt i søvn, jeg var dødtræt. Næste morgen skyndte jeg mig at gøre mig klar, jeg hoppede op på cyklen og cyklede så hurtigt jeg kunne. Da jeg kom op i skolen gav jeg, Majken, Cecilie fra heldagsklassen og Mille en krammer. Trine plejer jeg bare at sige hej til. Vi to er ikke så meget med det krammeri, hehe. I frikvateret kom Anne hen til mine sko, hun kiggede på dem. Jeg stod og snakkede med Trine, "Oh my gud, hvem er disses nice sko?" sagde hun overraskende. "Det er mine" smilede jeg, "Fede sko, Karov." "Tusind tak!" Jeg smilede, jeg snakkede videre med Trine. Jeg gik på toilet, også da jeg kom tilbage, var det helt vildt mærkeligt.

 

Min sko så anderledes ud, det var den. Men den var bare.. Renere? Nå, det er også lige meget, jeg skulle skynde mig ud. Da jeg kom ind, var der en stor pige som kiggede på mig, æhm.. Ikke særligt pænt.. øhh, blik. Hun kiggede faktisk ret ondt på mig, "hvem tror du lige.. Du er?" spurgte hun. "Mig?" spurgte jeg, "hvem ellers?" Hvad skulle jeg gøre? Jeg har da ikke gjort noget? "Karov! Kommer du? Vi skal til time!" råbte Carla. "Æh.. Vi ses bare der inde!" Råbte jeg tilbage, "nå? Bliver det til noget, smarte?" Sagde den store pige. "Hvad har jeg gjort?" spurgte jeg så, "Mine sko? Du har taget dem på!" sagde hun og pegede på "hendes" sko. "Det er da mine?" så jeg spørgende på hende. "Haha! Det er faktisk mine?" Sagde hun surt,  hendes? Nu er hun da dum! Det er mine. Basta. "Det er mine!" sagde jeg surt, hun tog et par sko frem, som lignede mine! "Det er vist dine?" Sagde hun. Jeg tog dem, og tog hendes af, jeg kiggede på dem. Mærkeligt nok? Jeg kiggede op og så en knytnæve som lige skulle til at ramme ned i hovedet på mig. Havde hun tænkt sig at ramme mig? Ej nu er det nok! "Hey, stop!" hørte jeg en dreng råbe. Hun sænkede hånden, "lad hende være, find nogen på din egen størrelse. Smarte!" Det var Mikkel! Jubii..i.. Hun skyndte sig at gå med sine sko, "tak Hr. Muhammed Alidul" sagde jeg og grinte, "det var så lidt. Vi ses!" sagde Hr. Muhammed Alidul. Ja, Min eller din sko? Tænkte jeg..

 

 

 

 Lavet af Karoline B. Jepsen.

1.Februar 2009

 

 

 

 

                                                       

Ordentlige detaljer om min sko!

 

 

Den ene side: Er den hvid, med sort op på snuden og bag på er den også sort. På det hvide, er der tegnet nærmest en mærkelig fem kant. inde i den, er der to hjerter. Med 2 hjerter uden på.

 

Den anden side: Er den sort op på snuden, og oven på snuden er der noget hvidt med ni små luft huller. Der er sort op til snørebåndet. Der er en seks kant som er hvid, med en lille lyserød pil oppe i den ene ende.

 

Bunden: Hvid rundt om, sort i bunden. Med små vand bølger, hvis man kan kalde det.

 

Bag på: En sort ring. Hvor der er noget lyserød ring. Hvor der står et G.

 

Foran: Sort på snuden. Ovenpå er den hvid med ni lufthuller og sort op til snørebåndet.

 

Snørebåndet: Tykt og hvid, med mange knuder.

 

Inden I: Lyserødt. Og der hvor du har anklen, er der lyserødt med sorte striber oven i.

 

Lappen: Hvid med en sort ring hvor der står: "Graceland" med lyserødt skrift.

 

Det er en kondisko, men også en skater sko.

 

 

 

Billede af min sko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karolines mandagsopgaver